Meny

Årskurs 1

 Bok 1 Varmkök Grundkurs

Bok 2 Varmkök grundkurs teori

Bok 3  Varmkök grundkurs teori och praktik 2

Bok 20 Kallkänks grundkurs

Årskurs 2

Bok 4 Restaurang del 1

 Bok 5 Restaurang del 2

Bok 6 Ekonomi

Bok 8 Restaurang teori och praktik

Bok 26 Kallskanken

Årskurs 3 och eftergymnasial utbildning

Bok 7 Potatiskompendium

Bok 9 Varma forratter

Bok 10 Svensk husmanskost 1

Bok 11 Fiskanrattningar

Bok 12 Vegetariskt a la carte

Bok 13 Skaldjurs a la carte

Bok 14 Internatinella matratter

Bok 15 Viltkompendium

Bok 16 Kott a la carte

Bok 17 Fiskratter a la carte

Bok 18 Restaurangstyckning

Bok 19 Tamfagelanrattningar 1

Bok 21 Svensk husmanskost 2

Bok 24 Saskompendium

Bok 25 Soppkompendium

Bok 27 Julbord pa Spangens gastgivaregard

Bok 28 Den stora sjotungsboken

Bok 29 Skanska mattraditioner

Bok 35 kottratter a la carte 2

Bok 36 Sillinlaggningar

Bok 37 Vildfagel a la carte

Bok 38 Tamfagel 2

Lärlings-utbildning

Bok 39 Matlagningsgrunder 1

Bok 40 Matlagningsgrunder 2

Livsmedelskunskap

Bok 30 Fisk o skaldjur

Bok 31 Kott, fagel, vilt

Bok 32 gronsaker, cerealier

Bok 33 Kryddor, frukt

Bok 34 Drycker, ost, matfett

Projekt och företagande

Bok 22 och 23 Att oppna en restaurang

Recept