RESTAURANGKÖKSUTBILDNING

 

En praktikbok för gymnasial och eftergymnasial utbildning

 

Kurs: Restaurang påbyggnad  100 poäng

 

RESTAURANGSTYCKNING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

En dokumentation av restaurangköksläraren Axel Hess

på Vipangymnasiet i Lund

 

 

OBS! Ny upplaga 2008

 

 

 Bok 18  Pris: 410:- exkl moms

 

Innehållsförteckning

 

1)   Styckning av kalvbakkvart                                                    sida     3

2)   Styckning av kalvframkvart                                                  sida   55

3)   Styckning av gris                                                                     sida   75

4)   Styckning av lamm                                                                  sida 113

5)   Styckning av oxbakdel                                                            sida 158

6)   Styckning av oxframdel                                                          sida 214

7)   Hare förbereds för tillagning                                                 sida 236

8)   Rådjur styckas                                                                         sida 251